Groepsrondreis Israël en Jordanië

Een rondreis door Israël, is een reis naar het bekende. Het land vormt de bakermat van onze westerse beschaving. Het is een voor ons nieuwe, onbekende maar ook bekende wereld; Jeruzalem, de Dode Zee, het meer van Tiberias, de berg der Zaligsprekingen, namen die u waarschijnlijk reeds kent. Hoe kunt u dit beter doen dan met een verzorgde rondreis met gids, die u alles over de geschiedenis, religie en cultuur kan vertellen?


Hoe kunnen wij het beste onze rondreizen karakteriseren? Onze rondreizen hebben geen specifiek religieus label, zij zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in Israël. U ziet heel veel, meer dan u ooit individueel in deze korte tijd zou kunnen zien. In een week tijd reist u door heel Israël. De belangrijkste hoogte punten zijn Jeruzalem, de Dode Zee en het meer van Tiberias. Onze rondreizen zijn tot in de puntjes verzorgd, praktisch alles is voor u geregeld en inbegrepen, zodat u zich maar op één ding hoeft te concentreren, nl. van uw vakantie genieten.


Hoe kiest u de rondreis?
Israël: Wij hebben 2 basis groepsrondreizen Israël, met verschillende vertrekdagen, zondag en donderdag, deze zijn:
- De Highlights Tour,vertrek zondag 8 dagen
- De Heritage Tour, vertrek donderdag 8 dagen
Israël en Jordanië: Voor Israël/Jordanië hebben we diverse combinaties
- De Highlights Tour Israël Jordanië: vertrek zondag 12 dagen
- De Highlights Tour inclusief Petra, vertrek zondag 9 daagse reis.


Veel mogelijkheden voor verlenging: klik hier voor de mogelijkheden

Highlights Tour Israël

Groepsrondreis met vertrek iedere zondag, 8 dagen, gegarandeerd vertrek bij minimaal 2 deelnemers.
Deze achtdaagse rondreis Israel is eigenlijk een eerste kennismaking met de vele unieke bezienswaardigheden van Israël en de grote diversiteit van het land. Jeruzalem, de Dode Zee, het meer van Tiberias zijn enkele hoogtepunten die u tijdens de rondreis bezoekt. Een ideale Israël vakantie


Nederlands sprekende gids voor 2021/2022: 26 december 2021, 01 mei 2022, 24 juli 2022, 11 september 2022 en 23 oktober 2022. 
Op alle andere data engelssprekende gids.Bekijk hier het programma en de prijzen

Heritage of the Holyland Tour Israël

Groepsrondreis met vertrek iedere donderdag, 8 dagen, gegarandeerd vertrek bij minimaal 2 deelnemers.
Internationale reis onder leiding van een engels sprekende gids.
Deze achtdaagse rondreis is een eerste kennismaking met het erfgoed van Israël. Alle bijzondere hoogtepunten komen aan bod. De reis begint in Tel Aviv en gaat daarna naar het meer van Tiberias om te eindigen in Jerusalem, waar u totaal 4 nachten verblijft. Het is een echte Holyland tour. 


International Holyland tour English speaking guide, guaranteed departure. If you need more information pls call us 0031 20 4042040 or send us an email: info@oppenheim.nl


 Bekijk hier het programma en de prijzen

Highlights Tour Israël / Jordanië

Groepsrondreis met vertrek op zondag, 12 dagen, gegarandeerd vertrek bij minimaal 2 deelnemers.
Internationale reis onder leiding van een Engels sprekende gids.
Een combinatie reis Israël Jordanië. één week Israël waarin u alle highlights ziet van Israël, zoals Jerusalem, de Dode Zee en het meer van Tiberias gevolgd door de highlights van Jordanië, deze zijn Jerash, Madaba, Mount Nebo en Petra. De reis omvat de grensovergang van Israël naar Jordanië en weer terug.  Een hele goede mogelijkheid als u beide landen Israël en Jordanë in  één vakantie wilt bezoeken. 


 Bekijk hier het programma en de prijzen

Overige informatie groepsrondreizen


U wilt niet zondag reizen is daar een mogelijkheid voor? Ja de Highlights Tour met vrije zondag, 10 dagen, vertrek op zaterdag.


Wat kunt u van onze rondreizen verwachten? Onze kennismakingsrondreis Israël laat u binnen een tijdsbestek van 1 week de belangrijkste bezienswaardigheden van Israël zien. Van Bethlehem tot Klaagmuur op cultureel, religieus en gebied maakt u kennis met Israël. Onder leiding van een professionele engels sprekende gids. Op enkele data is een Nederlandse sprekende gids.


Voor wie geschikt? Een rondreis betekent veel gemak en weinig inspanning. Voor diegenen die interesse hebben in het land en graag veel willen zien. De gids is in deze een echte meerwaarde voor de reis. Hij of zij zorgt dat u alle informatie krijgt en de reis soepel en veilig verloopt.Het enorme voordeel van een rondreis is dat alles vooraf tot in de puntjes geregeld, iets waar wij veel ervaring mee hebben. U ziet en hoort heel veel, zonder langdurig in de bus te zitten want de afstanden in Israël zijn klein en reizen is comfortabel.


Is alles inbegrepen? Ja, praktisch alles, u kunt de reis op basis van halfpension boeken (aanbevolen) dan is ook de avondmaaltijd inbegrepen, het enige wat niet is inbegrepen is de lunch, daar heeft u een eigen keuze in of u nu een broodje Shoarma wenst of een bageltje, dat kunt u zelf bepalen. Uiteraard wel inbegrepen zijn de entrees en het vervoer van en naar de luchthaven.


Hotelkeuze: u kunt een keuze maken uit tourist class, first class of superior class hotels. In Galilea is het hotel altijd een kibboets voor alle keuzes. Ook kunt u kiezen voor halfpension (aanbevolen) of logies ontbijt.


Hoe individueel is een groepsrondreis? Overdag heeft u een vast programma met een gids maar s' avonds kunt u individueel eten op een tijd die u het beste schikt.


Gaat de rondreis altijd door? Ja, bij minimaal 2 deelnemers


Is de rondreis ook mogelijk met een Nederlands sprekende gids? Ja, op een beperkt aantal data   17 oktober 2021 hebben we een Nederlands sprekende gids.


Nieuwe data: Nederlands sprekende gids voor 21/22: 26 december 2021, 20 maart 2022, 01 mei 2022, 24 juli 2022, 11 september 2022 en 23 oktober 2022.