Luxe rondreizen Egypte

Een rondreis door Egypte is vaak een lang gekoesterde wens. Geen wonder want Egypte is één van de oudste en meest indrukwekkende beschavingen ter wereld. Egypte biedt zijn bezoekers een unieke combinatie van cultuur en natuur. Enkele absolute hoogtepunten zijn: De piramides van Gizeh, het Dal der Koningen in Luxor met het beroemde graf van Toetanchamon en de Tempel van Abu Simbel, maar zeker ook het landschap langs de oevers van de Nijl met zijn vele palmen.   


Bij onze luxe rondreizen reist u altijd onder leiding van een Engels sprekende privé-gids. In Cairo is een Nederlands sprekende gids eventueel mogelijk.   


In onze rondreizen  Egypte is alles inbegrepen: Vluchten met Egypt air, alle transfers, goede hotels en schepen ( u heeft de keuze tussen 4*. 5* en 5* superior) en de eerder vermelde privégids. Wij bieden een basis rondreis Egypte met Cairo en Nijlcruise (Toetanchamon) en 2 rondreizen met een verlenging aan de Rode Zee (Nefertiti en Horus).  


Heeft u u afwijkende wensen dan horen wij deze graag en stellen een passend reisschema voor u en uw familie samen  neemt u gerust kontakt met ons op:


Ons telefoonnummer is 020-4042040

Rondreis Egypte Toetanchamon

Individuele rondreis Egypte met privégids en -chauffeur en luxe Nijlcruise 10 dagen/ 9 nachten, Cairo-Luxor-Aswan.
Vertrek: dagelijks


Onvergetelijke rondreis Egypte, waarbij u onder begeleiding van een privégids en -chauffeur de hoogtepunten van Egypte bezoekt.


De privégids brengt u naar de Pyramides en de Sphinx in Gizeh bij Cairo, de trap piramide in Sakkara en het alom bekende Egyptisch museum, waar u de schatten uit het graf van Toetanchamon kunt bezoeken. U reist met de nachttrein van Cairo naar Luxor alwaar u inscheept voor het hoogtepunt van de reis: een cruise over de Nijl.


U verblijft 5 dagen/4 nachten aan boord van één van de luxe cruise schepen op basis van volpension (inclusief alle excursies). U vaart van Luxor naar Aswan en u bezoekt o.a. het dal der Koningen en de kolossen van Memnon, de tempel van Hatsjepsoet, de Karnak tempel, de tempel van Edfu en Kom Ombo. U vaart stroomopwaarts van Luxor naar Aswan. 


Aan het einde van de cruise heeft u de mogelijkheid om een excursie te boeken naar Abu Simbel ( Optioneel, per bus of per vliegtuig). U reist van Aswan terug naar Cairo wederom met de nachttrein. De laatste dag kunt u zelf invullen. Wilt u niet reizen per nachttrein dan kunt u ook tegen betaling van een toeslag per vliegtuig naar Luxor en weer terug naar Cairo vliegen.Bekijk hier het programma en de prijzen

Rondreis Egypte Nefertiti

Luxe rondreis met privégids en -chauffeur incl. luxe Nijlcruise en verlenging aan de Rode Zee 10 dagen/9 nachten , Cairo-Aswan-Luxor-Hurghada
Vertrek: dagelijks


Een uitgebreide combinatie rondreis Egypte Nefertiti die u brengt in Cairo, Luxor, Aswan en Hurghada.U bezoekt de Soukh in Cairo, de wereldberoemde pyramides en de Spinx. In Luxor volgt u de route van de farao's. De koningsgraven van de bekende farao's zoals Toetanchamon en Seti. In Aswan heeft u de mogelijkheid om de tempel van Abu Simbel te bezoeken, De nijlcruise is het hoogtepunt van deze reis. Geniet van de uitzichten tijdens de vaart over de Nijl.


Het hoogtepunt  van uw Egypte rondreis is een mooie Nijlcruise van Aswan naar Luxor. U verblijft aan boord van een luxe schip en vaart in 4 dagen van Aswan langs de tempels van Kom Ombo, Edfu en Esna naar Luxor. De gehele reis is onder begeleiding van een privégids, ook aan boord heeft u een privégids. Alle excursies en entrees alsmede tranfers zijn privé en inclusief.


Eventueel kunt u halverwege de cruise, tegen betaling van een toeslag, vanuit Aswan een optionele excursie maken naar de beroemde tempel van Abu Simbel.


 Bekijk hier het programma en de prijzen

Rondreis Egypte Horus

Individuele rondreis Egypte met privégids en chauffeur incl. 8-daagse Nijlcruise, totaal 15 dagen/14 nachten, Cairo-Luxor-Aswan-Hurghada. 
Vertrek: dagelijks


Onvergetelijke rondreis Egypte waar u onder begeleiding van een privégids en chauffeur de hoogtepunten van Egypte bezoekt. Tijdens uw verblijf in Cairo, bezoekt u de Pyramiden, het museum met de schatten uit het graf van Toetanchamon en eveneens oud Cairo. Ook een bezoek aan de Khan El Khalili is inbegrepen. Dit alles onder leiding van uw eigen privégids. Daarna reist u door naar Luxor alwaar u inscheept voor een luxe 8 daagse Nijlcruise, deze eindigt wederom in Luxor, zo kunt u op uw gemak de cruise maken. Ook aan boord van de cruise heeft u een eigen privégids. Om van alle indrukken van Egypte bij te komen verblijft u aansluitend nog een paar dagen aan de Rode zee in Hurghada alvorens u weer naar huis terug vliegt. Einde van uw Egypte rondreis. 


Eventueel kunt u halverwege de cruise, tegen betaling van een toeslag, vanuit Aswan een optionele excursie maken naar de beroemde tempel van Abu Simbel. Bekijk hier het programma en de prijzen