Luxe rondreizen Egypte

Een rondreis door Egypte is vaak een lang gekoesterde wens. Geen wonder want Egypte is één van de oudste en meest indrukwekkende beschavingen ter wereld. Egypte biedt zijn bezoekers een unieke combinatie van cultuur en natuur. Enkele absolute hoogtepunten zijn: De piramides van Gizeh, het Dal der Koningen in Luxor en de Tempel van Abu Simbel,  maar zeker ook het landschap langs de oevers van de Nijl met zijn vele palmen.   


Bij onze rondreizen reist u altijd onder leiding van een Engels sprekende privé-gids. In Cairo is een Nederlands sprekende gids eventueel mogelijk.   


In onze rondreizen is alles inbegrepen: Vluchten met Egypt air, alle transfers, goede hotels en schepen ( u heeft de keuze tussen 4*. 5* en 5* superior) en de eerder vermelde privégids.  


Wij bieden een basis rondreis met Cairo en Nijlcruise (Toetanchamon) en 2 rondreizen met een verlenging aan de Rode Zee (Nefertiti en Horus).  


Heeft u u afwijkende wensen dan horen wij deze graag en stellen een passend reisschema voor u en uw familie samen  neemt u gerust kontakt met ons op:


Ons telefoonnummer is 020-40 420 40

Rondreis Egypte Toetanchamon

Individuele rondreis met privégids en -chauffeur en luxe Nijlcruise 10 dagen
Vertrek: dagelijksOnvergetelijke rondreis waarbij u onder begeleiding van een privégids en -chauffeur de hoogtepunten van Egypte bezoekt.


De privé gids brengt u naar de Pyramides en de Sphinx in Gizeh bij Cairo, de trap piramide in Sakkara en het alom bekende Egyptisch museum. U reist met de nachttrein van Cairo naar Luxor alwaar u inscheept voor het hoogtepunt van de reis: een cruise over de Nijl.


U verblijft 5 dagen/4 nachten aan boord van één van de luxe cruise schepen op basis van volpension (inclusief alle excursies). U vaart van Luxor naar Aswan en u bezoekt o.a. het dal der Koningen en de kolossen van Memnon, de tempel van Hatsjepsoet, de Karnak tempel, de tempel van Edfu en Kom Ombo.


Aan het einde van de cruise heeft u de mogelijkheid om een excursie te boeken naar Abu Simbel ( Optioneel, per bus of per vliegtuig).


U reist van Aswan terug naar Cairo wederom met de nachttrein. De laatste dag kunt u zelf invullen.


Wilt u niet reizen per nachttrein dan kunt u ook per vliegtuig naar Luxor en weer terug naar Cairo vliegen ( toeslag).Bekijk hier het programma en de prijzen

Rondreis Egypte Nefertiti

Luxe rondreis met privégids en -chauffeur incl. luxe Nijlcruise en verlenging aan de Rode Zee 10 dagen
Vertrek: dagelijks


Een uitgebreide combinatiereis die u brengt in Cairo, Luxor, Aswan en Hurghada.
Het hoogtepunt is een mooie Nijlcruise van Aswan naar Luxor. U verblijft aan boord van een luxe schip en vaart in 4 dagen langs de tempels van Kom Ombo, Edfu en Esna.


De gehele reis is onder begeleiding van een privégids en -chauffeur.
U hoeft alleen maar te genieten van de vergezichten op de Nijl, de Pyramides in Cairo en de vele tempels uit de oudheid. Bekijk hier het programma en de prijzen

Rondreis Egypte Horus

Individuele rondreis met privégids en chauffeur incl. 8-daagse Nijlcruise, totaal 15 dagen.
Vertrek: dagelijks


Onvergetelijke rondreis waar u onder begeleiding van een privégids en chauffeur de hoogtepunten van Egypte bezoekt. Na uw verblijf in Cairo reist u door naar Luxor alwaar u inscheept voor een luxe 8 daagse Nijlcruise. Om van alle indrukken van de cruise bij te komen verblijft u nog een paar dagen aan de Rode zee in Hurghada al vorens u weer naar huis terug vliegt, Bekijk hier het programma en de prijzen