Jeruzalem Hotels

Jeruzalem (Jeroesjalajim), stad van contrasten en van eenheid, van eeuwenoude geschiedenis en moderne tijd, hoofdstad van Israël. Een zeer belangrijke stad voor zowel de joden, de christenen als de moslims. De oude ommuurde stad is uniek, enkele hoogtepunten zijn o.a. de Klaagmuur, de Olijfberg, de heilige grafkerk en de gouden rotskoepel. Ook het nieuwe gedeelte van de stad is een bezoek waard, met een variëteit aan bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Knesset en het Holocaust museum Yad Vashem of het museum van de Dode Zee rollen of de Chagall windows.

 

LET OP: Uitgezonderd in Eilat en aan de Dode Zee zijn de buitenzwembaden alleen in (een deel van) het zomerseizoen geopend.

Uitgelicht
Fly Drives - Israël  plaatje
Details

Fly Drives - Israël

Deze mooie rondreis Israel Fly drives laat u de bekende plekken van Israël zien. Zoals het meer van Tiberias, de tempelberg in Jeruzalem en de Dode Zee.

accommodaties in Jeruzalem Hotels

Eyal hotel Jeruzalem plaatje
Israel - Jeruzalem
Vanaf € 92,-

Eyal Hotel


Modern hotel met een ideale centrale ligging omgeven door restaurantjes met een gratis parkeer garage. 

.

    

Montefiore plaatje
Israel - Jeruzalem
Vanaf € 92,-

Montefiore


Hotel met uitstekende ligging op loopafstand van de Oude Stad en de bekende Jaffa street, met zijn restaurants en winkels. Ondanks de centrale ligging is het er toch vrij rustig. Een aanrader.

Prima Park Jerusalem plaatje
Israel - Jeruzalem
Vanaf € 68,-

Prima Park Jerusalem


Een goed middenklasse hotel voor een uitstekende prijs. Het hotel is onlangs geheel gerenoveerd. Op loopafstand van de lightrail naar de Oude Stad.

Prima Kings plaatje
Israel - Jeruzalem
Vanaf € 95,-

Prima Kings


Dit prima hotel heeft een geweldige ligging op loopafstand van de Oude Stad. Het is recent gerenoveerd en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Prima Royale plaatje
Israel - Jeruzalem
Vanaf € 119,-

Prima Royale


Voorheen het Windmill hotel. Door de uitstekende ligging, gezellige inrichting en leuke sfeer een zeer geliefd hotel op een uitstekende locatie.

Bezalel hotel Jeruzalem plaatje
Israel - Jeruzalem
Vanaf € 117,-

Bezalel Hotel


Zeer centraal gelegen, goed verzorgd hotel van de Atlas keten, Aan alle details is gedacht en staan garant voor een aangenaam verblijf in dit hotel.

Grand Court hotel Jeruzalem plaatje
Israel - Jeruzalem
Vanaf € 104,-

Grand Court


Gunstig gelegen, goed verzorgd hotel met mooie binnenplaats en buitenzwembad. Op loopafstand van de oude stad. Kamers zijn zeer ruim, zeer geschikt voor 3 personen. Gratis parkeren. 

Arthur Hotel Jeruzalem plaatje
Israel - Jeruzalem
Vanaf € 110,-

Arthur Hotel Jeruzalem


Een nieuw boutique hotel van de Atlas keten. Fijn hotel met prima ligging en moderne inrichting in klassieke stijl.    

Harmony hotel Jeruzalem plaatje
Israel - Jeruzalem
Vanaf € 117,-

Harmony hotel Jeruzalem


Boutique hotel met een perfecte ligging nabij de Oude Stadmaar ook met een parkeergarage. .