Vakantie Marokko

Marokko als vakantieland zal u verbazen en versteld doen staan. De natuurschoon is overweldigend, de oude Kasbahs zijn intrigerend en  de vele schitterende riads zijn prachtig. Ontdek het bekende, levendige Marrakech, het moderne Casablanca, geniet van strand en zee in Agadir of maak een reis langs de oude Koningssteden.

Marokko heeft ontzettend veel te bieden en uitermate geschikt voor een fly-drive. Onderweg zult u genieten van de prachtige omgeving. Rijdt u liever niet zelf? Kies dan voor de populaire combinatiereis Marrakech - Essaouira - Agadir.

Boek uw vakantie in Marokko bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Marokko Rondreizen.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

accommodaties in Vakantie Marokko

Agadir Beach Club plaatje
Marokko - Agadir
Vanaf € 94,-

Agadir Beach Club


Omdat we bij deze accommodatie met dagprijzen werken kunt u bij ons de prijzen opvragen via info@oppenheim.nl of telefonisch op 020-4042040.

Een heerlijk hotel met vele faciliteiten, waaronder diverse restaurants. Het hotel beschikt over een eigen strand; u loopt vanuit het hotel zo het strand op! De service is uitstekend.