Vakantie Egypte

De eeuwenoude Faraocultuur ligt in Egypte aan uw voeten! Verwonder u over de piramides in Gizeh, sta versteld van de onvoorstelbare schatten die in het Egypisch Museum in Cairo te vinden zijn, kijk uw ogen uit  in Luxor, dat één groot openluchtmuseum is of geniet van de zon in badplaatsen aan de Rode Zee als Sharm El Sheik of Hurghada.

Of het nu gaat om een relaxvakantie of een vakantie waarin u veel wilt zien, Egypte heeft het. Of combineer cultuur en ontspanning in een Nijlcruise. Op zeer relaxte wijze vaart u van tempel naar tempel. Onze complete rondreizen bieden u de mogelijkheid om met een privé-gids en -chauffeur de mooiste plekken van het land te bezoeken. En dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Boek uw vakantie in Egypte bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Egypte Rondreizen.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

Uitgelicht
Rondreis Egypte Toetanchamon plaatje
Egypte
Vanaf € 1,829,-

Rondreis Egypte Toetanchamon

Individuele rondreis met privégids en -chauffeur,en luxe Nijlcruise 10 dagen
Onvergetelijke rondreis waarbij u onder begeleiding van een privégids en -chauffeur de hoogtepunten van Egypte bezoekt.
De prive gids brengt u naar de Pyramides en de Sphinx in Cairo, de trap piramide in Sakkara en hetalom bekende Egyptisch museum. U reist met de nachttrein van Cairo naar Luxor alwaar u inscheept voor het hoogtepunt van de reis: een cruise over de Nijl.


U verblijft 5 dagen/4 nachten aan boord van de luxe cruise schepen op basis van volpension (inclusief alle excursies). U vaart van Luxor naar Aswan en u bezoekt o.a. het dal der Koningen en de kolossen van Memnon, de Karnak tempel, de tempel van Edfu en Kom Ombo.

 

 

Aan het einde van de cruise heeft u de mogelijkheid om een excursie te boeken naar Abu Simble ( Optioneel, per bus of per vliegtuig).

 

U reist van Aswan terug naar Cairo wederom met de nachttrein. De laatste dag kunt u zelf invullen.


Wilt u niet reizen per nachttrein dan kunt u ook per vliegtuig naar Luxor en weer terug naar Cairo vliegen ( toeslag).

accommodaties in Vakantie Egypte