Vakantie Jordanië

Jordanië is een prachtig, gastvrij land waar u zich beslist thuis zult voelen. Jordanië beschikt over een rijk verleden, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking. De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden bevinden zich op niet al te grote afstand van elkaar, waardoor u in relatief korte tijd een goede indruk van het land kunt krijgen.

De gevarieerdheid is enorm. U vindt er de schitterende woestijn Wadi Rum, strand bij de badplaats Aqaba, wereldstad Amman, de ongelofelijke overblijfselen van de roze-rode stad Petra, prachtige natuur, een schat aan overblijfselen uit de bijbelde geschiedenis en meer!

Boek uw vakantie in Jordanië bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Jordanië Rondreizen.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

Uitgelicht
Winterzon in Aqaba 5* hotel Grand Tala Bay plaatje
Jordanie
Vanaf € 599,-

Winterzon in Aqaba 5* hotel Grand Tala Bay

Pakketreis Aqaba Jordanië incl. rechtstreekse vlucht en 7 nachten verblijf in hotel Grand Tala Bay incl. logies en ontbijt.

Aqaba aan de Rode zee, de badplaats van Jordanië. U vliegt rechtstreeks met Easyjet van Amsterdam naar Aqaba.
U verblijft in het 5* Grand Tala Bay resort. Tala Bay ligt op 17 km ten zuiden van Aqaba aan de golf van Aqaba. Er zijn diverse activiteiten en excursie mogelijkheden.

Het Grand Tala Bay resort beschikt over 5 zwembaden en een privéstrand en biedt diverse watersport mogelijkheden zoals snorkelen en een boottocht over de Rode Zee. U kunt ook een dagtocht maken naar wereldwonder Petra of Wadi Rum.
Restaurant Aziab biedt zowel regionale als internationale gerechten en bij de Sunset bar geniet u van een drankje met uitzicht over de zee.

Het hotel beschikt over ruime kamers allen met balkon, waarvan sommige met zeezicht.

Winterzon Aqaba, 5* Kempinsky hotel plaatje
Jordanie
Vanaf € 1,005,-

Winterzon Aqaba, 5* Kempinsky hotel

Pakketreis Aqaba Jordanië incl. rechtstreekse vlucht, 7 nachten verblijf in het 5* Kempinsky hotel in het centrum van Aqaba en transfers.

 

Aqaba aan de Rode Zee, de badplaats van Jordanië. U vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Aqaba met Easyjet. U verblijft in het 5* Kempinsky hotel in Aqaba. Er zijn diverse activiteiten en excursie mogelijkheden.

 

Het Kempinsky hotel ligt in het centrum van Aqaba direct aan het strand. Het beschikt over meerdere zwembaden waaronder een infinity pool. Er is een privestrand en een luxe SPA. Diverse watersport mogelijkheden mogelijk zoals jetskying, windsurfen, snorkelen en duiken. U kunt ook een dagtocht maken naar Wereldwonder Petra of Wadi Rum. 

 

Fly-Drive Jordanië op Wielen 1 plaatje
Jordanie
Vanaf € 1,389,-

Fly-Drive Jordanië op Wielen 1

Fly-drive met hotels, 8 dagen
De hoogtepunten van Jordanië. Een prachtige fly-drive waarbij U de hoogtepunten van Jordanie bezoekt. Zoals de hoofdstad Amman, Mount Nebo, Kerak en natuurlijk het wereldwonder Petra.

Fly-Drive Jordanië op Wielen 2 plaatje
Jordanie
Vanaf € 1,599,-

Fly-Drive Jordanië op Wielen 2

Fly-drive met hotels, 11 dagen
De hoogtepunten van noord tot zuid in Jordanië. U bezoekt de hoofdstad Amman en het Wereldwonder Petra. Tussendoor kunt u 2 dagen genieten van zon, zee en strand in Aqaba.

Rondreis Jordanië met privé chauffeur plaatje
Jordanie
Vanaf € 2,029,-

Rondreis Jordanië met privé chauffeur

Rondreis met privé-chauffeur, 8 dagen
Ervaar de luxe van reizen met uw eigen privé chauffeur tegen een betaalbare prijs!

 

Exclusieve Jordanië Tour met privé chauffeur plaatje
Jordanie
Vanaf € 2,635,-

Exclusieve Jordanië Tour met privé chauffeur

Rondreis met privé-chauffer, 10 dagen
Een unieke en zeer complete reis met privé chauffeur en tijdens de hele reis en Engels sprekende gids in Petra en Jerash. Entreegelden en halfpension zijn inbegrepen!