Vakantie Jordanië

Jordanië is een prachtig, gastvrij land waar u zich beslist thuis zult voelen. Jordanië beschikt over een rijk verleden, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking. De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden bevinden zich op niet al te grote afstand van elkaar, waardoor u in relatief korte tijd een goede indruk van het land kunt krijgen.

De gevarieerdheid is enorm. U vindt er de schitterende woestijn Wadi Rum, strand bij de badplaats Aqaba, wereldstad Amman, de ongelofelijke overblijfselen van de roze-rode stad Petra, prachtige natuur, een schat aan overblijfselen uit de bijbelde geschiedenis en meer!

Boek uw vakantie in Jordanië bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Jordanië Rondreizen.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

Uitgelicht
Jordanië Optimaal plaatje
Jordanie
Vanaf € 1,389,-

Jordanië Optimaal

Fly-drive met hotels, 8 dagen
De hoogtepunten van Jordanië. Een prachtige fly-drive waarbij U de hoogtepunten van Jordanie bezoekt. Zoals de hoofdstad Amman, Mount Nebo, Kerak en natuurlijk het wereldwonder Petra.

Jordanië Natuur & Cultuur plaatje
Jordanie
Vanaf € 1,629,-

Jordanië Natuur & Cultuur

Fly-drive met hotels, 11 dagen
De hoogtepunten van noord tot zuid in Jordanië. U bezoekt de hoofdstad Amman en het Wereldwonder Petra.Ook is er tijd om het Dana nature reserve te bezoeken. Tussendoor kunt u 2 dagen genieten van zon, zee en strand in Aqaba.

 

Vertrek: zondag en woensdag met Royal Jordanian, donderdag met Transavia en dagelijks met Austrian airlines via Wenen. 

Rondreis Jordanië met privé chauffeur plaatje
Jordanie
Vanaf € 1,859,-

Rondreis Jordanië met privé chauffeur

Rondreis met privé-chauffeur, 8 dagen
Ervaar de luxe van reizen met uw eigen privé chauffeur tegen een betaalbare prijs!

 

Vertrek: woens-, vrij, zater- en zondag met Royal Jordanian, Dins-, donder- en zondag met Transavia en dagelijks met Austrian Airlines via Wenen.

 

Exclusieve Jordanië Tour met privé chauffeur plaatje
Jordanie
Vanaf € 2,599,-

Exclusieve Jordanië Tour met privé chauffeur

Rondreis met privé-chauffer, 10 dagen
Een unieke en zeer complete reis met privé chauffeur en tijdens de hele reis en Engels sprekende gids in Petra en Jerash. Entreegelden en halfpension zijn inbegrepen!

 

Vertrek: vrijdag met Royal Jordanian, Zondag met Transavia en dagelijks met Austrian Ailrines via Wenen, 

Stedentrip Wereldwonder Petra plaatje
Jordanie
Vanaf € 875,-

Stedentrip Wereldwonder Petra

Stedentrip Petra 4 dagen
Een korte stedentrip met de nadruk up Petra. Incl. vlucht met Transavia vertrek op donderdag, aankomst en vertrek transfer en 3 nachten Tetra Tree hotel Petra op basis van logies en ontbijt.