Vakantie /  Luxe rondreizen Egypte inclusief piramides, Nijlcruise en Aswan

Luxe rondreizen Egypte inclusief piramides, Nijlcruise en Aswan


Een trip door Egypte vervult vaak de langgekoesterde vakantiedroom. Logisch, want Egypte herbergt een van 's werelds oudste en meest fascinerende beschavingen. Het land biedt vakantiegangers een unieke mix van cultuur en natuur.

Absolute must-see plekken zijn onder andere de piramides van Gizeh, het Dal der Koningen in Luxor en de indrukwekkende Tempel van Abu Simbel. Ook het betoverende landschap langs de Nijl met zijn weelderige palmbomen is een hoogtepunt. Een geweldige Nijlcruise is vaak inbegrepen, waarbij je comfortabel vaart van Luxor naar Aswan, of andersom.

De ultieme manier om Egypte te verkennen is met een privégids, iets wat standaard is bij onze vakantiereizen. In Cairo is zelfs een Nederlandssprekende gids inbegrepen. Bovendien zijn alle toegangstickets en transfers inclusief in onze vakantiepakketten. Als je specifieke wensen hebt, horen we die graag, en stellen we met plezier een aangepast reisschema samen voor jou en je familie.

Rondreis Egypte Toetanchamon

Individuele rondreis Egypte met privégids en -chauffeur en luxe Nijlcruise 10 dagen/ 9 nachten, Cairo-Luxor-Aswan.Vertrek: Woensdag en vrijdag. 
Een onvergetelijke reis door Egypte, speciaal ontworpen voor oudere vakantiegangers. Geniet van comfort en gemak terwijl u begeleid wordt door een privégids en -chauffeur die u meenemen naar de hoogtepunten van dit fascinerende land. Uw privégids leidt u naar de Piramides en de Sphinx in Gizeh, de trappiramide in Sakkara en het beroemde Egyptisch Museum, waar u de schatten uit het graf van Toetanchamon kunt bewonderen. Vervolgens reist u met de nachttrein van Cairo naar Luxor, waar u aan boord gaat voor het hoogtepunt van uw reis: een cruise op de Nijl.


Gedurende 5 dagen en 4 nachten verblijft u aan boord van een luxe cruiseschip op basis van volpension, inclusief alle excursies. U vaart van Luxor naar Aswan en bezoekt onder andere het Dal der Koningen, de Kolossen van Memnon, de Tempel van Hatsjepsoet, de Karnaktempel, de tempel van Edfu en Kom Ombo. De reis gaat stroomopwaarts van Luxor naar Aswan.


Aan het einde van de cruise heeft u de mogelijkheid om een optionele excursie naar Abu Simbel te boeken, per bus of per vliegtuig. U reist van Aswan terug naar Cairo met de nachttrein. Op de laatste dag kunt u naar eigen wens invullen. Als u liever niet per nachttrein reist, is er de mogelijkheid om tegen een toeslag per vliegtuig van en naar Luxor te vliegen.


 


Let op: de treinreis per Watania nachttrein is voor iedereen hetzelfde ongeacht de klasse. De nachttreinen in Egypte zijn eenvoudig en niet te vergelijken met luxe nachttreinen zoals die er zijn in Europa en de rest van de wereld. U verblijft in een twee persoons cabine met boven en onder een uitklap bed en schoon beddengoed. Het diner en ontbijt krijgt u net als in het vliegtuig op een traytje en gebruikt u in de cabine. Wij adviseren dat u slippers of iets dergelijks meeneeemt in geval u 's nacht de cabine moet verlaten om naar het toilet te gaan.
 


 Bekijk hier het programma en de prijzen

Rondreis Egypte Horus

Individuele rondreis Egypte met privégids en chauffeur incl. 8-daagse Nijlcruise, totaal 15 dagen/14 nachten, Cairo-Luxor-Aswan-Hurghada. Vertrek: woensdag en vrijdag


  


Onvergetelijke rondreis Egypte waar u onder begeleiding van een privégids en chauffeur de hoogtepunten van Egypte bezoekt. Tijdens uw verblijf in Cairo, bezoekt u de Pyramiden, het museum met de schatten uit het graf van Toetanchamon en eveneens oud Cairo. Ook een bezoek aan de Khan El Khalili is inbegrepen. Dit alles onder leiding van uw eigen privégids. Daarna reist u door naar Luxor alwaar u inscheept voor een luxe 8 daagse Nijlcruise, deze eindigt wederom in Luxor, zo kunt u op uw gemak de cruise maken. Ook aan boord van de cruise heeft u een eigen privégids. Om van alle indrukken van Egypte bij te komen verblijft u aansluitend nog een paar dagen aan de Rode zee in Hurghada alvorens u weer naar huis terug vliegt. Einde van uw Egypte rondreis. 


Eventueel kunt u halverwege de cruise, tegen betaling van een toeslag, vanuit Aswan een optionele excursie maken naar de beroemde tempel van Abu Simbel. Bekijk hier het programma en de prijzen

Rondreis Egypte Nefertiti

Luxe rondreis met privégids en -chauffeur incl. luxe Nijlcruise en verlenging aan de Rode Zee 10 dagen/9 nachten , Cairo-Aswan-Luxor-HurghadaVertrek: zondag en dinsdag


 


Een uitgebreide combinatie rondreis Egypte Nefertiti die u brengt in Cairo, Luxor, Aswan en Hurghada.U bezoekt de Soukh in Cairo, de wereldberoemde pyramides en de Spinx. In Luxor volgt u de route van de farao's. De koningsgraven van de bekende farao's zoals Toetanchamon en Seti. In Aswan heeft u de mogelijkheid om de tempel van Abu Simbel te bezoeken, De nijlcruise is het hoogtepunt van deze reis. Geniet van de uitzichten tijdens de vaart over de Nijl.


Het hoogtepunt  van uw Egypte rondreis is een mooie Nijlcruise van Aswan naar Luxor. U verblijft aan boord van een luxe schip en vaart in 4 dagen van Aswan langs de tempels van Kom Ombo, Edfu en Esna naar Luxor. De gehele reis is onder begeleiding van een privégids, ook aan boord heeft u een privégids. Alle excursies en entrees alsmede tranfers zijn privé en inclusief.


Eventueel kunt u halverwege de cruise, tegen betaling van een toeslag, vanuit Aswan een optionele excursie maken naar de beroemde tempel van Abu Simbel.


 
Let op: de treinreis per Watania nachttrein is voor iedereen hetzelfde ongeacht de klasse. De nachttreinen in Egypte zijn eenvoudig en niet te vergelijken met luxe nachttreinen zoals die er zijn in Europa en de rest van de wereld. U verblijft in een twee persoons cabine met boven en onder een uitklap bed en schoon beddengoed. Het diner en ontbijt krijgt u net als in het vliegtuig op een traytje en gebruikt u in de cabine. Wij adviseren dat u slippers of iets dergelijks meeneeemt in geval u 's nacht de cabine moet verlaten om naar het toilet te gaan.
 


 Bekijk hier het programma en de prijzen

Cairo de Luxe stedentrip

Individuele stedentrip naar Cairo, Egypte met privegids.


Leuke korte stedentrips naar het land van de Farao's , u heeft de keuze uit een 4, 5 of 6 daagse individuele reis.


 


U vliegt met Egyptair of Austrian airlines (met overstap) naar Cairo.
Daar bezoekt u onderleiding van een privegids ( nederlands sprekend) de hoogtepunten van Cairo, U bezoekt de bekende Pyramides van Gizeh, het bekende Egyptisch museum met de schatten van Toetanchamon (eind 2023 gaat het nieuwe museum open, op 19 september is de openingsdatum nog niet bekend), Memphis en Sakkara.Ook oud Cairo en de bekende markt Khan Al Khalili worden niet overgeslagen. 


Bij de 5 daagse reis heeft u een dag extra die u vrij bent, u kunt deze dag naar eigen inzicht inrichten. Uitrusten bij het zwembad van uw hotel en bijkomende van alle indrukken van de afgelopen 2 dagen of zelf nog op pad in de stad. 
Bij de 6 daagse reis bezoekt u ook de stad Alexandrie aan de middelandse zee kust. De gids brengt u naar de catacomben van Kom El Shoghafa, de granieten zuil van Pompeï en de citadel van Quaitbay. 


U verblijft in Cairo in een 5 * hotel op basis van logies en ontbijt en is van alle gemakken voorzien zoals een zwembad.Bekijk hier het programma en de prijzen