Vakantie /  Luxe rondreizen Egypte inclusief piramides, Nijlcruise en Aswan

Luxe rondreizen Egypte inclusief piramides, Nijlcruise en Aswan

Een rondreis door Egypte is vaak een lang gekoesterde wens. Geen wonder want Egypte is één van de oudste en meest indrukwekkende beschavingen ter wereld. Egypte biedt zijn bezoekers een unieke combinatie van cultuur en natuur.


Enkele absolute hoogtepunten zijn: De piramides van Gizeh, het Dal der Koningen in Luxor en de Tempel van Abu Simbel, maar zeker ook het landschap langs de oevers van de Nijl met zijn vele palmen. Ook een geweldige Nijlcruise is vaak inbegrepen. U vaart met een luxe schip van Luxor naar Aswan of v.v.


De beste manier om Egypte te ontdekken is, onder leiding van een privégids, zoiets is bij onze rondreizen standaard het geval. In Cairo is zelfs een Nederlands sprekende gids inbegrepen. Daarnaast zijn bij onze reizen alle entrees en transfers inclusief. Heeft u afwijkende wensen dan horen wij deze graag en stellen een passend reisschema voor u en uw familie samen.

Rondreis Egypte Toetanchamon

Individuele rondreis Egypte met privégids en -chauffeur en luxe Nijlcruise 10 dagen/ 9 nachten, Cairo-Luxor-Aswan.
Vertrek: dagelijks


Onvergetelijke rondreis Egypte, waarbij u onder begeleiding van een privégids en -chauffeur de hoogtepunten van Egypte bezoekt.


De privégids brengt u naar de Pyramides en de Sphinx in Gizeh bij Cairo, de trap piramide in Sakkara en het alom bekende Egyptisch museum, waar u de schatten uit het graf van Toetanchamon kunt bezoeken. U reist met de nachttrein van Cairo naar Luxor alwaar u inscheept voor het hoogtepunt van de reis: een cruise over de Nijl.


U verblijft 5 dagen/4 nachten aan boord van één van de luxe cruise schepen op basis van volpension (inclusief alle excursies). U vaart van Luxor naar Aswan en u bezoekt o.a. het dal der Koningen en de kolossen van Memnon, de tempel van Hatsjepsoet, de Karnak tempel, de tempel van Edfu en Kom Ombo. U vaart stroomopwaarts van Luxor naar Aswan. 


Aan het einde van de cruise heeft u de mogelijkheid om een excursie te boeken naar Abu Simbel ( Optioneel, per bus of per vliegtuig). U reist van Aswan terug naar Cairo wederom met de nachttrein. De laatste dag kunt u zelf invullen. Wilt u niet reizen per nachttrein dan kunt u ook tegen betaling van een toeslag per vliegtuig naar Luxor en weer terug naar Cairo vliegen.Bekijk hier het programma en de prijzen

Rondreis Egypte Horus

Individuele rondreis Egypte met privégids en chauffeur incl. 8-daagse Nijlcruise, totaal 15 dagen/14 nachten, Cairo-Luxor-Aswan-Hurghada. 
Vertrek: dagelijks


Onvergetelijke rondreis Egypte waar u onder begeleiding van een privégids en chauffeur de hoogtepunten van Egypte bezoekt. Tijdens uw verblijf in Cairo, bezoekt u de Pyramiden, het museum met de schatten uit het graf van Toetanchamon en eveneens oud Cairo. Ook een bezoek aan de Khan El Khalili is inbegrepen. Dit alles onder leiding van uw eigen privégids. Daarna reist u door naar Luxor alwaar u inscheept voor een luxe 8 daagse Nijlcruise, deze eindigt wederom in Luxor, zo kunt u op uw gemak de cruise maken. Ook aan boord van de cruise heeft u een eigen privégids. Om van alle indrukken van Egypte bij te komen verblijft u aansluitend nog een paar dagen aan de Rode zee in Hurghada alvorens u weer naar huis terug vliegt. Einde van uw Egypte rondreis. 


Eventueel kunt u halverwege de cruise, tegen betaling van een toeslag, vanuit Aswan een optionele excursie maken naar de beroemde tempel van Abu Simbel. Bekijk hier het programma en de prijzen

Rondreis Egypte Nefertiti

Luxe rondreis met privégids en -chauffeur incl. luxe Nijlcruise en verlenging aan de Rode Zee 10 dagen/9 nachten , Cairo-Aswan-Luxor-Hurghada
Vertrek: dagelijks


Een uitgebreide combinatie rondreis Egypte Nefertiti die u brengt in Cairo, Luxor, Aswan en Hurghada.U bezoekt de Soukh in Cairo, de wereldberoemde pyramides en de Spinx. In Luxor volgt u de route van de farao's. De koningsgraven van de bekende farao's zoals Toetanchamon en Seti. In Aswan heeft u de mogelijkheid om de tempel van Abu Simbel te bezoeken, De nijlcruise is het hoogtepunt van deze reis. Geniet van de uitzichten tijdens de vaart over de Nijl.


Het hoogtepunt  van uw Egypte rondreis is een mooie Nijlcruise van Aswan naar Luxor. U verblijft aan boord van een luxe schip en vaart in 4 dagen van Aswan langs de tempels van Kom Ombo, Edfu en Esna naar Luxor. De gehele reis is onder begeleiding van een privégids, ook aan boord heeft u een privégids. Alle excursies en entrees alsmede tranfers zijn privé en inclusief.


Eventueel kunt u halverwege de cruise, tegen betaling van een toeslag, vanuit Aswan een optionele excursie maken naar de beroemde tempel van Abu Simbel.


 Bekijk hier het programma en de prijzen

Cairo de Luxe stedentrip

Individuele stedentrip naar Cairo, Egypte met privegids.


Leuke korte stedentrips naar het land van de Farao's , u heeft de keuze uit een 4, 5 of 6 daagse individuele reis.


 


U vliegt met Egyptair of Austrian airlines (met overstap) naar Cairo.
Daar bezoekt u onderleiding van een privegids ( nederlands sprekend) de hoogtepunten van Cairo, U bezoekt de bekende Pyramides van Gizeh, het bekende Egyptisch museum met de schatten van Toetanchamon (eind 2023 gaat het nieuwe museum open, op 19 september is de openingsdatum nog niet bekend), Memphis en Sakkara.Ook oud Cairo en de bekende markt Khan Al Khalili worden niet overgeslagen. 


Bij de 5 daagse reis heeft u een dag extra die u vrij bent, u kunt deze dag naar eigen inzicht inrichten. Uitrusten bij het zwembad van uw hotel en bijkomende van alle indrukken van de afgelopen 2 dagen of zelf nog op pad in de stad. 
Bij de 6 daagse reis bezoekt u ook de stad Alexandrie aan de middelandse zee kust. De gids brengt u naar de catacomben van Kom El Shoghafa, de granieten zuil van Pompeï en de citadel van Quaitbay. 


U verblijft in Cairo in een 5 * hotel op basis van logies en ontbijt en is van alle gemakken voorzien zoals een zwembad.Bekijk hier het programma en de prijzen