i

Jordanië Rondreizen

Jordanië is een gastvrij land dat veel te bieden heeft. Jordanië beschikt over een rijk verleden, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking. De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden bevinden zich op niet al te grote afstand van elkaar, waardoor u in relatief korte tijd een goede indruk van het land kunt krijgen.

Wilt u het liefst een geheel georganiseerde groepsreis met gids?
Kies dan voor onze prachtige Classical Jordan tour. U ziet ontzettend veel van wat Jordanie te bieden heeft en kunt zorgeloos alles over u heen laten komen. Deze reizen gaan gegarandeerd door vanaf 2 personen!

Reist u graag georganiseerd maar liever niet in een groep?
Kies dan voor betaalbare luxe: een privé-chauffeur die u van begin tot eind begeleidt en een privé-gids op de belangrijkste toeristische plaatsen. Onze Exclusieve of Basic Tour met privé chauffeur bieden u deze mogelijkheid. Ontdek Jordanie in uw eigen tempo terwijl alles voor u wordt geregeld.

Reist u liever individueel?
Een fly-drive is dan een uitstekende keuze. We hebben een aantal kant-en-klare fly-drives in ons programma. Wij regelen de vlucht, de autohuur en de hotels, verder bent u vrij om uw eigen route en bezienswaardigheden te kiezen. U kunt een keuze maken uit vier fly-drives in Jordanië. Er is keuze uit verschillende fly-drives, er is zelf een combinatie fly-drive Israël/Jordanië. U ziet, er zijn mogelijkheden genoeg. Aan u de keuze!

rondreizen

 plaatje
Jordanie
Vanaf € 1,389,-

Jordanië Optimaal


Fly-drive met hotels, 8 dagen
De hoogtepunten van Jordanië. Een prachtige fly-drive waarbij U de hoogtepunten van Jordanie bezoekt. Zoals de hoofdstad Amman, Mount Nebo, Kerak en natuurlijk het wereldwonder Petra.

 plaatje
Jordanie
Vanaf € 1,629,-

Jordanië Natuur & Cultuur


Fly-drive met hotels, 11 dagen
De hoogtepunten van noord tot zuid in Jordanië. U bezoekt de hoofdstad Amman en het Wereldwonder Petra.Ook is er tijd om het Dana nature reserve te bezoeken. Tussendoor kunt u 2 dagen genieten van zon, zee en strand in Aqaba.

 

Vertrek: zondag en woensdag met Royal Jordanian, donderdag met Transavia en dagelijks met Austrian airlines via Wenen. 

 plaatje
Jordanie
Vanaf € 1,859,-

Rondreis Jordanië met privé chauffeur


Rondreis met privé-chauffeur, 8 dagen
Ervaar de luxe van reizen met uw eigen privé chauffeur tegen een betaalbare prijs!

 

Vertrek: woens-, vrij, zater- en zondag met Royal Jordanian, Dins-, donder- en zondag met Transavia en dagelijks met Austrian Airlines via Wenen.

 

 plaatje
Jordanie
Vanaf € 2,599,-

Exclusieve Jordanië Tour met privé chauffeur


Rondreis met privé-chauffer, 10 dagen
Een unieke en zeer complete reis met privé chauffeur en tijdens de hele reis en Engels sprekende gids in Petra en Jerash. Entreegelden en halfpension zijn inbegrepen!

 

Vertrek: vrijdag met Royal Jordanian, Zondag met Transavia en dagelijks met Austrian Ailrines via Wenen, 

 plaatje
Jordanie
Vanaf € 875,-

Stedentrip Wereldwonder Petra


Stedentrip Petra 4 dagen
Een korte stedentrip met de nadruk up Petra. Incl. vlucht met Transavia vertrek op donderdag, aankomst en vertrek transfer en 3 nachten Tetra Tree hotel Petra op basis van logies en ontbijt.