Kibboets Vakantie

Kibboets fly-drive
Ontdek Israel op de klassieke wijze met onze kant en klare Kibboets fly-drive. Ook kunt u evt. zelf een kibboets fly-drive samenstellen.

Kibboets hotels 
Een Kibboets hotel  is geen "gewoon" hotel, ze worden geleid  door mensen van die kibboets en vormen hun middel van bestaan. Enige aanpassing aan hun manier van denken dat gebaseerd is op het leven in een commune is wel aan te raden maar geeft ook een bijzondere inkijk in de ontstaansgeschiedenis van Israël.  Al met al een relaxte sfeer.  Het grote voordeel is dat u niet in de drukte van een stad zit, meestal liggen de kibboezim heel landelijk, midden in de natuur maar er zijn ook grote verschillen in luxe. De accommodatie is bijna altijd ruim soms een tikkeltje oud dated maar altijd in het groen gelegen. Soms kunt u op halfpension basis verblijven, dit hangt af van de kibboets. Meestal zijn er wel eetmogelijkheden in de buurt of kunt u een pizza opwarmen in de magnetron. Zo wie zo zijn veel kibboetzim geschikt voor families met kinderen vanwege de faciliteiten en hebben bijna alle kibboetzim grote zwembaden en speelfaciliteiten voor kinderen  en ruime familie kamers. 

U heeft in de regel wel een auto nodig, niet alle Kibboezim zijn met het openbaar vervoer te bereiken.

Uitgelicht
Fly Drives - Israël  plaatje
Details

Fly Drives - Israël

Deze mooie rondreis Israel Fly drives laat u de bekende plekken van Israël zien. Zoals het meer van Tiberias, de tempelberg in Jeruzalem en de Dode Zee.

accommodaties in Kibboets Vakantie

Kibboets Nes Ammim plaatje
Israel - Kibboets
Vanaf € 68,-

Kibboets Nes Ammim


Deze enige Christelijke kibboets in Israël is prachtig in het groen gelegen vlakbij Akko.

Kibboets Ein Gev plaatje
Israel - Kibboets
Vanaf € 127,-

Kibboets Ein Gev


Kibboets 
Noord Israël
Aan de oostkant van het meer van Tiberias, direct aan het meer.

Kibboets Shoresh plaatje
Israel - Kibboets
Vanaf € 81,-

Kibboets Shoresh


Kibboets
Omgeving Tel Aviv/Jeruzalem

Tussen Jeruzalem en Tel Aviv gelegen.