BEL NU: 020-404 20 40     
Vakantie / Israel /  Caesarea
Nu Boekbaar tot 30/11/2020!
snel zoeken

Waar wilt u op zoeken?

Waar wilt u heen?

Kies een stad?

Veilig en vertrouwd

✔ Ruim 45 jaar actief!
✔ ANVR voor zekerheid
✔ SGR garantie
✔ Service & Kwaliteit
✔ Lokale medewerkers
✔ Maatwerk specialist

Hotelzoeker
nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Aanmelden 
brochure
info beeld

Liever rustig in onze brochure bekijken waar u heen wilt? Bekijk nu de digitale versie van onze brochure hier online.

bekijk brochures 

Hotels in Caesarea

Caesarea is een mooie kustplaats aan de Middellandse Zee waar de geschiedenis nog volop zichtbaar is. Diverse overblijfselen uit de Romeinse tijd zijn hier bewaard gebleven. Zoals het bekende aquaduct op het strand, de hippodroom en het Romeinse theater. Koning Herodes bracht graag zijn zomers door in Caesarea vanwege het aangename klimaat. Tegenwoordig is het in de moderne badplaats Caesarea ook nog heerlijk toeven. De stad staat vooral in het teken van de watersport en leent zich uitstekend om te gaan zeilen, surfen of duiken.

Boek uw hotel in Caesarea bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Israel Rondreizen, goedkope authuur in Israel en tickets naar Israel.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

LET OP: Uitgezonderd in Eilat en aan de Dode Zee zijn de buitenzwembaden alleen in (een deel van) het zomerseizoen geopend.

accommodaties