Hotels in Caesarea

Caesarea is een mooie kustplaats aan de Middellandse Zee waar de geschiedenis nog volop zichtbaar is. Diverse overblijfselen uit de Romeinse tijd zijn hier bewaard gebleven. Zoals het bekende aquaduct op het strand, de hippodroom en het Romeinse theater. Koning Herodes bracht graag zijn zomers door in Caesarea vanwege het aangename klimaat. Tegenwoordig is het in de moderne badplaats Caesarea ook nog heerlijk toeven. De stad staat vooral in het teken van de watersport en leent zich uitstekend om te gaan zeilen, surfen of duiken.

Boek uw hotel in Caesarea bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Israel Rondreizen, goedkope authuur in Israel en tickets naar Israel.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

LET OP: Uitgezonderd in Eilat en aan de Dode Zee zijn de buitenzwembaden alleen in (een deel van) het zomerseizoen geopend.

Uitgelicht
Fly Drives - Israël  plaatje
Details

Fly Drives - Israël

Deze mooie rondreis Israel Fly drives laat u de bekende plekken van Israël zien. Zoals het meer van Tiberias, de tempelberg in Jeruzalem en de Dode Zee.