Vakantie Dode Zee

De Dode Zee is het laagste punt op aarde. Hoewel er door het zoute water in de Dode Zee geen leven is, is er rondom het meer voldoende levendigheid. Bekend is de gunstige werking van het minerale water bij huidziektes en reuma. Er zijn diverse kuuroorden waar u onder deskundige medische begeleiding een behandeling kunt ondergaan. Maar ook als u alleen eens wilt ervaren hoe het voelt om op water te drijven is een bezoek meer dan de moeite waard. Vlakbij de Dode Zee ligt de berg Massada, zeker de moeite van het bezoeken waard. Hier hield een groep Joden lang stand tegen de Romeinen. Het uitzicht vanaf deze berg is adembenemend. Ook zeer de moeite waar is een bezoek aan het natuurreservaat Ein Gedi, vol met natuurlijke bronnen, watervallen en bijzondere dieren zoals de Ibis.

Boek uw hotel aan de Dode Zee bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Israel Rondreizen, goedkope autohuur in Israel en tickets naar Israel.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

Uitgelicht
Fly Drives - Israël  plaatje
Details

Fly Drives - Israël

Deze mooie rondreis Israel Fly drives laat u de bekende plekken van Israël zien. Zoals het meer van Tiberias, de tempelberg in Jeruzalem en de Dode Zee.

accommodaties in Vakantie Dode Zee

Leonardo Plaza Dead Sea plaatje
Israel - Dode Zee
Vanaf € 133,-

Leonardo Plaza Dead Sea


Modern hotel met uitgebreide spa (met o.a. Thalasso therapie) en een uitstekende keuken.