Vakantie Eilat


Eilat, strandparadijs in de woestijn. aan de Rode Zee, in het zuidelijkste puntje van Israël, daar waar de zon altijd schijnt en de temperaturen het hele jaar door prima zijn. 

Maar Eilat is meer, u hoeft zich nooit te vervelen. Een gezellige wandelboulevard met vele winkeltjes, een overdekt winkelcentrum,het  onderwaterobservatorium, een pretpark, Dolphin Reef (waar u kunt zwemmen of duiken met dolfijnen), bootexcursies, te veel om op te noemen. Dit alles treft u aan in Eilat. Maar ook net buiten Eilat is veel te beleven.

Maak een kameeltocht of Jeepsafari, ga naar natuurpark Timna, bezoek de Dode Zee en Massada of ga een dag naar Petra in Jordanië. Het is maar een greep uit de mogelijkheden die veelzijdig Eilat te bieden heeft. Maar bovenal is het natuurlijk ook heerlijk genieten van zon, zee en strand of van het zwembad bij uw hotel of appartement. Dus komt u om uit te rusten? Of juist om actief te zijn? In Eilat zit u altijd goed!


Uitgelicht
Fly Drives - Israël  plaatje
Details

Fly Drives - Israël

Deze mooie rondreis Israel Fly drives laat u de bekende plekken van Israël zien. Zoals het meer van Tiberias, de tempelberg in Jeruzalem en de Dode Zee.

accommodaties in Vakantie Eilat

Isrotel Royal Garden plaatje
Israel - Eilat
Details

Isrotel Royal Garden


Een luxe complex met mooie, ruime appartementen. Zeer geschikt voor families. In het midden van het complex bevindt zich een groot zwembad.

Isrotel Lagoona - All Inclusive plaatje
Israel - Eilat
Vanaf € 149,-

Isrotel Lagoona - All Inclusive


Een prima all inclusive hotel met vele faciliteiten. Isrotel Lagoona biedt u de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke vakantie.

Prima Music plaatje
Israel - Eilat
Vanaf € 54,-

Prima Music


Super Deal

Dit hotel staat in het teken van de muziek. Aan het Coral Beach, voordelig halfpension. 

Comfort Boutique Hotel & Spa Eilat plaatje
Israel - Eilat
Vanaf € 58,-

Comfort Boutique Hotel & Spa Eilat


Leuk hotel in het centrum van Eilat, op ca. 900 meter van het strand. Het heeft een zwembad en spa. Een prima uitvalsbasis voor een fijne vakantie in EIlat.