Herods Resort

Forum by night Herods Kamer Kamer Binnenbad
Forum by night Herods Kamer Kamer Binnenbad

Prijzen:
Graag verstrekken wij u onze prijzen voor het Herods op aanvraag. Vult u AUB het contactformulier in of bel met onze reisspecialisten op: (020) 404 20 40.

 

Het hotel bestaat uit 3 gedeeltes: Herods Palace (hotelgedeelte), Herods Vitalis (spagedeelte) en Herods Forum (congrescentrum). Het Herods Vitalis staat geheel in het teken van een "gezonde" vakantie. Er mag in dit gedeelte b.v. niet worden gerookt.
De prijzen op deze pagina hebben betrekking op het Herods Palace gedeelte.

Ligging:
Direct aan de Rode Zee en naast de laatst aangelegde Lagoon, aan het einde van de hotelwijk.

Faciliteiten:
Noord-Afrikaans restaurant, Mediterraans restaurant, visrestaurant, bar met pooltafel en darts, lobby lounge, entertainment lounge, snackbar, zwembadbar, winkelpromenade, kinderclub, zwembaden met apart kinderbad en terras met ligstoelen en parasols. In het Herods Vitalis gedeelte bevindt zich een uitgebreide spa (gratis voor de gasten van de Vitalis kamers).

Kamers:
De 296 kamers en suites zijn voorzien van airconditioning, badkamer, tv, telefoon, minibar, waterkoker, kluisje, draadloze internet verbinding en balkon. De bijzondere decoratie van de kamers is geïnspireerd door verschillende historische periodes.