Isrotel Royal Beach

RB Overview at night RB Pool Kamer
RB Overview at night RB Pool Kamer

Door zijn prachtige ligging, direct aan het strand, en de vele faciliteiten en prima service is dit hotel ons inziens het beste hotel van Eilat.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag.


Stap 1 / 4


Kies uw reisgezelschap:

Aanpassen

Stap 2 / 4


Samenstelling van de kamers:

Nog geen kamer geselecteerd
Aanpassen

Stap 3 / 4


Uw verblijf


Stap 4 / 4


Beschikbare hotelovernachtingen

Hieronder vind u de prijs per persoon per nacht met de door u hierboven opgegeven reiscriteria. Selecteer een vertrekdag om de details van de reis te zien en deze eventueel te boeken. In het boekingsformulier kunt u aangeven of u ook een vlucht wilt toevoegen.

Baby 0-2 jaar bij de ouders op de kamer: € 7 per kind per nacht.

in de periode 04-05/10/22 is het hotel gesloten i.v.m. Yom Kippoer

 

Vroegboekkorting:

Boek voor 25/05/22 voor de periode 01-06 -31/10/22 en ontvang 10% korting op de hoteltarieven o.b.v. halfpension bij een verblijf van min. 7 nachten (alleen van toepassing op prijzen p.p. voor volwassenen, kinderen en 3e persoonsprijzen).

 

Aanbieding:
7=6: de goedkoopste nacht gratis bij een verblijf van min.  7 nachten o.b.v. logies/ontbijt in periodes
06-27/01en 03-17/02, 09-23/06/22

De korting is reeds inbegrepen bij de bovenstaande prijzen.

Toeslag bij een verblijf korter dan 7 nachten van donderdag op vrijdag en/of vrijdag op zaterdag in de periode 14-23/04/22 160 euro per kamer p.n

 

Toeslag bij een verblijf korter dan 7 nachten van donderdag op vrijdag en/of vrijdag of zaterdag in de overige periodes 132 euro per kamer p.n. 

Ter plaatse wordt BTW gerekend, doch toeristen zijn vrijgesteld indien zij in hun paspoort beschikken over een toeristenstempel (of inlegvel).

 

 

Details

Selecteer een beschikbare dag in de kalender om uw totaal prijs te zien.