BEL NU: 020-404 20 40     
Vakantie / Israel /  Haifa
Nu Boekbaar tot 30/11/2020!
snel zoeken

Waar wilt u op zoeken?

Waar wilt u heen?

Kies een stad?

Veilig en vertrouwd

✔ Ruim 45 jaar actief!
✔ ANVR voor zekerheid
✔ SGR garantie
✔ Service & Kwaliteit
✔ Lokale medewerkers
✔ Maatwerk specialist

Hotelzoeker
nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Aanmelden 
brochure
info beeld

Liever rustig in onze brochure bekijken waar u heen wilt? Bekijk nu de digitale versie van onze brochure hier online.

bekijk brochures 

Hotels in Haifa

Haifa is een havenstad en badplaats in het noorden van Israël. Omdat de stad op een berg ligt heeft u op veel plaatsen een spectaculair uitzicht op de haven en de Middellandse Zee. Haifa is vooral bekend om de prachtige tempel van de Bahai met zijn tuinen die een lust voor het oog zijn. De haven is van wereldniveau waar ook cruiseschepen vanuit de hele wereld aanmeren. Vlakbij Haifa liggen diverse Druzendorpen en de oude kruisvaardersstad Akko.

Boek uw hotel in Haifa bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Israel Rondreizen, goedkope autohuur in Israel en tickets naar Israel.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

LET OP: Uitgezonderd in Eilat en aan de Dode Zee zijn de buitenzwembaden alleen in (een deel van) het zomerseizoen geopend.

accommodaties
Satori Hotel plaatje
Israel - Haifa
Vanaf € 45,-

Satori Hotel


Hotel in Bauhaus stijl, die in het teken staat van kunst. In het hele hotel is een wisselende collectie kunst te vinden.

Market Hotel plaatje
Israel - Haifa
Vanaf € 53,-

Market Hotel


Super Deal

Dit prima gelegen hotel, voorheen Theodor Hotel, is fris ingericht en heeft bibliotheken met boeken in diverse talen. Vanuit het hotel is er een prachtig uitzicht op de Karmelberg of op de haven.

Bay Club plaatje
Israel - Haifa
Vanaf € 64,-

Bay Club


Een prachtig boutique hotel van de uitstekende Atlas keten, dat een rustige en chique sfeer uitstraalt.    

Kedem Hotel plaatje
Israel - Haifa
Vanaf € 104,-

Kedem Hotel


Een oase van rust in de natuur, maar toch niet ver van de stad. Dit hotel is prachtig ingericht met gebruik van vele natuurlijke materialen. In combinatie met de groene omgeving een heerlijke plek om te relaxen en te ontstressen.
In dit hotel zijn kinderen onder de 12 jaar niet toegestaan.