Hotels in Haifa

HAIFA
Haifa is een typische Israëlische stad met een unieke eigen sfeer, het is bekend vanwege de haven maar ook vanwege de Carmel berg en het Bahai Heiligdom met de beroemde tuinen. Het is tegenwoordig met de trein vanuit de luchthaven Ben Gurion en Tel Aviv te bereiken en ontpopt zich als een trendy stad met een prachtig strand en veel restaurantjes en winkels daarnaast is het een universiteitsstad. Al met al een stad met een eigen karakter en een bezoek zeker waard.

 

boek uw hotel in Haifa bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Israel Rondreizen, goedkope autohuur in Israel en tickets naar Israel.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

LET OP: Uitgezonderd in Eilat en aan de Dode Zee zijn de buitenzwembaden alleen in (een deel van) het zomerseizoen geopend.

Uitgelicht
Fly Drives - Israël  plaatje
Details

Fly Drives - Israël

Deze mooie rondreis Israel Fly drives laat u de bekende plekken van Israël zien. Zoals het meer van Tiberias, de tempelberg in Jeruzalem en de Dode Zee.