Dan Jerusalem Hotel

Prijzen:
Graag verstrekken wij u onze prijzen voor het Dan Jerusalem op aanvraag. Vult u AUB het contactformulier in of bel met onze reisspecialisten op: (020) 404 20 40.

 

Ligging:
Op de helling van Mount Scopus, vlakbij de Hebreeuwse Universiteit en het Hasassah Ziekenhuis. De sneltram naar het centrum ligt op loopafstand.

 

Faciliteiten:
Buffetrestaurant, poolsiderestaurant, sparestaurant, café/bar/restaurant met regelmatig live muziek, buitenterras, shuttle service (tegen betaling), souvenirshop, gratis parkeergelegenheid (o.b.v. beschikbaarheid), kinderclub Daniland (tijdens Israëlische schoolvakanties), minivoetbal, speeltuin, buitenzwembad met kinderbad (alleen in het seizoen), 2 tennisbanen, spa met binnenzwembad, fitness, airobiclessen, div. behandelingen, Turks bad, jacuzzi en Finse en infrarood sauna's.

 

Kamers:
Het hotel heeft 505 kamers die voorzien zijn van airconditioning, badkamer, lcd kabeltv, haardroger, snelle wifi internetverbinding (tegen betaling), minibar, radio, kluisje, telefoon, voicemail, roomservice en waterkoker. Ze hebben uitzicht op de heuvels van Jeruzalem of op de Oude Stad (in de verte).