Vakantie in Netanya

NETANYA
De zandstranden zijn hier heerlijk en per lift te bereiken. Netanya zelf ligt hoger en beschikt over een wandel boulevard waaraan de beide hotels liggen die wij aanbieden. Netanya is makkelijk te bereiken per trein en door zijn centrale ligging aan de kust, een goed uitgangspunt voor excursies naar zowel Jerusalem als het meer van Tiberias als Tel Aviv.

Boek uw hotel in Netanya bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Israel Rondreizen, goedkope autohuur in Israel en tickets naar Israel.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

LET OP: Uitgezonderd in Eilat en aan de Dode Zee zijn de buitenzwembaden alleen in (een deel van) het zomerseizoen geopend.

Uitgelicht
Luxe rondreizen Egypte plaatje
Details

Luxe rondreizen Egypte

Luxe rondreizen met privégids. Diverse mogelijkheden voor een combinatiereis tussen Cairo Nijlcruise met o.a. Luxor en Aswan, eventueel met enkele nachten strandvakantie aan de Rode Zee. Keuze tussen 10 dagen of 15 dagen

Corona  plaatje
Details

Corona

Corona heeft zo zijn impact op de uitvoering van de reizen..

accommodaties in Vakantie in Netanya

Residence Hotel plaatje
Israel - Netanya
Vanaf € 45,-

Residence Hotel


De bijzonder goede ligging aan het strand in Netanya en de uitstekende prijzen maken dit hotel tot een echte aanrader.

Residence Beach Appartementen plaatje
Israel - Netanya
Vanaf € 48,-

Residence Beach Appartementen


Als u een betaalbare studio of appartement zoekt, bent u hier aan het goede adres. In combinatie met de prima ligging kunnen wij het Residence Beach van harte aanbevelen.