Leonardo Plaza Netanya

pool room1 room bathroom pool1 restaurant exterior lobby
pool room1 room bathroom pool1 restaurant exterior lobby

Dit nieuwe hotel van de Fattal keten heeft een prima ligging en genoeg faciliteiten om te genieten van een ontspannen vakantie aan de Middellandse Zee. Op loopafstand van het strand.

 

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag.     


Stap 1 / 4


Kies uw reisgezelschap:

Aanpassen

Stap 2 / 4


Samenstelling van de kamers:

Nog geen kamer geselecteerd
Aanpassen

Stap 3 / 4


Uw verblijf


Stap 4 / 4


Beschikbare hotelovernachtingen

Hieronder vind u de prijs per persoon per nacht met de door u hierboven opgegeven reiscriteria. Selecteer een vertrekdag om de details van de reis te zien en deze eventueel te boeken. In het boekingsformulier kunt u aangeven of u ook een vlucht wilt toevoegen.

 

Prijzen o.b.v. logies/ontbijt

Min. verblijf : 2 nachten


Kind en en 3e persoon op de kamer alleen mogelijk in Grand Deluxe room en Junior Suite en Deluxe Suite (max. 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen)

 

Kortingen en aanbiedingen zijn reeds inbegrepen bij de bovenstaande prijzen en kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

 

Ter plaatse wordt BTW gerekend, doch toeristen zijn vrijgesteld indien zij in hun paspoort beschikken over een toeristenstempel (of inlegvel).

Details

Selecteer een beschikbare dag in de kalender om uw totaal prijs te zien.