Hotels in Tiberias

Tiberias ligt prachtig aan het Meer van Galilea (Meer van Tiberias) en heeft vele terrasjes, winkels en restaurants. Het is een uitstekend uitgangspunt om de vele bijbelse plaatsen bij het meer te bezoeken, zoals Capernaum, de Berg der Zaligsprekingen en de Kerk van de Broden en de Vissen. De stad Tiberias is een echte groene stad die een groot gedeelte van het jaar omzoomd is met bloemen zoals de bougainville.

Boek uw hotel in Tiberias bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Israel Rondreizen, goedkope autohuur in Israel en tickets naar Israel.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

LET OP: Uitgezonderd in Eilat en aan de Dode Zee zijn de buitenzwembaden alleen in (een deel van) het zomerseizoen geopend.

Uitgelicht
Fly Drives - Israël  plaatje
Details

Fly Drives - Israël

Deze mooie rondreis Israel Fly drives laat u de bekende plekken van Israël zien. Zoals het meer van Tiberias, de tempelberg in Jeruzalem en de Dode Zee.

accommodaties in Hotels in Tiberias

Leonardo Plaza Tiberias plaatje
Israel - Tiberias
Vanaf € 153,-

Leonardo Plaza Tiberias


Dit hotel is recent gerenoveerd en heeft een uitstekende ligging.

Prima Galil Tiberias plaatje
Israel - Tiberias
Vanaf € 54,-

Prima Galil Tiberias


Prima, kleinschalig hotel met een warme sfeer. Een echte aanrader.

Golan hotel Tiberias plaatje
Israel - Tiberias
Vanaf € 82,-

Golan Hotel


Hotel met veel faciliteiten en prachtige ligging over het Meer van Tiberias en de omliggende omgeving. Alle kamers hebben een schitterend uitzicht.