Hotels in Tiberias

Tiberias ligt prachtig aan het Meer van Galilea (Meer van Tiberias) en heeft vele terrasjes, winkels en restaurants. Het is een uitstekend uitgangspunt om de vele bijbelse plaatsen bij het meer te bezoeken, zoals Capernaum, de Berg der Zaligsprekingen en de Kerk van de Broden en de Vissen. De stad Tiberias is een echte groene stad die een groot gedeelte van het jaar omzoomd is met bloemen zoals de bougainville.

Boek uw hotel in Tiberias bij Oppenheim.nl, informeer ook eens naar onze prachtige Israel Rondreizen, goedkope autohuur in Israel en tickets naar Israel.

U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon: 020-4042040.

LET OP: Uitgezonderd in Eilat en aan de Dode Zee zijn de buitenzwembaden alleen in (een deel van) het zomerseizoen geopend.

accommodaties in Hotels in Tiberias

Prima Galil Tiberias plaatje
Israel - Tiberias
Vanaf € 50,-

Prima Galil Tiberias


Prima, kleinschalig hotel met een warme sfeer. Een echte aanrader.

Jacob Hotel plaatje
Israel - Tiberias
Vanaf € 62,-

Jacob Hotel


Dit hotel (voorheen Prima Too) is pas gerenoveerd en heeft een leuke sfeer. Het ligt op ca. 20 minuten lopen van het Meer van Tiberias.

U Boutique Kinnereth plaatje
Israel - Tiberias
Vanaf € 160,-

U Boutique Kinnereth


Modern hotel direct aan het Meer van Tiberias. Het uitzicht vanuit het hotel, de tuin en het zwembad is schitterend.

 

Golan Hotel plaatje
Israel - Tiberias
Vanaf € 67,-

Golan Hotel


Hotel met veel faciliteiten en prachtige ligging over het Meer van Tiberias en de omliggende omgeving. Alle kamers hebben een schitterend uitzicht.    

Leonardo Tiberias plaatje
Israel - Tiberias
Vanaf € 67,-

Leonardo Tiberias


Dit hotel is  gerenoveerd en heeft een uitstekende ligging en door een weg gescheiden van het meer.