Vakantie /  Fly Drives Jordanië inclusief Wereldwonder Petra, Amman, Woestijnkastelen en Wadi Rum

Fly Drives Jordanië inclusief Wereldwonder Petra, Amman, Woestijnkastelen en Wadi Rum

Fly drives Jordanie.


Altijd al Jordanie willen bezoeken?
Wij bieden 2 Jordanie op Wielen reizen. 


De Jordanie op Wielen 1 is een 8 daagse flydrive die u brengt langs de highlights van Jordanie. U bezoekt hoofdstad Amman, Wereldwonder Petra, Wadi Rum waar u slaapt in een tentenkamo met eigen badkamer en Aqaba. 


De Jordanie op Wielen 2 is een uitgebreidere 11 daagse reis. U verblijft dan een nacht langer in Petra en een extra overnachting in Aqaba.


Kijk ook eens bij de Jordan Pass voor de hoogtepunten van Jordanie.


Wilt u niet zelf rijden? Dat kan ook. Kijk dan eens naar onze reizen met prive chauffeur in Jordanie. De exclusieve rondreis en de basic rondreis met prive chauffeur. 

Jordanië Optimaal

Fly-drive met hotels, 8 dagen
De hoogtepunten van Jordanië. Een prachtige fly-drive waarbij U de hoogtepunten van Jordanie bezoekt. Zoals de hoofdstad Amman, Mount Nebo, Kerak en natuurlijk het wereldwonder Petra.Bekijk hier het programma en de prijzen

Jordanië Natuur & Cultuur

Fly-drive met hotels, 11 dagen
De hoogtepunten van noord tot zuid in Jordanië. U bezoekt de hoofdstad Amman en het Wereldwonder Petra.Ook is er tijd om het Dana nature reserve te bezoeken. Tussendoor kunt u 2 dagen genieten van zon, zee en strand in Aqaba.


 


Vertrek: zondag en woensdag met Royal Jordanian, donderdag met Transavia en dagelijks met Austrian airlines via Wenen. Bekijk hier het programma en de prijzen