Vakantie /  Groepsrondreis Israël en Jordanië met een bezoek aan Jerusalem, Tel Aviv, Dode Zee en Jordanië

Groepsrondreis Israël en Jordanië met een bezoek aan Jerusalem, Tel Aviv, Dode Zee en Jordanië

Groepsrondreis Israël en Jordanië. ( Incl. Jerusalem, meer van Galilea, Dode Zee, Tel Aviv, Amman en hoogtepunt Petra)


Een uitgelezen gelegenheid om met beide landen kennis te maken, met zowel Israël als Jordanië. Gegarandeerd vertrek bij twee deelnemers. U reist comfortabel onder begeleiding van een Engelstalige gids.Op enkele data is het ook mogelijk de reis te maken onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids. (uitsluitend voor het Israël deel).


U logeert in Israël in Tel Aviv, Jerusalem en Tiberias. De reis in Israël omvat de hoogtepunten van Israël, zoals: Jerusalem,de Dode Zee en Massada, Betlehem, het Meer van Galilea en Tel Aviv. Alle entreegelden zijn inclusief. In Jordanië bezoekt u achtereenvolgens Jerash, wereldwonder Petra en daarnaast ook nog Mount Nebo en Madaba. U overnacht in Amman en Petra. Aan het einde van de reis heeft u de keuze om nog 2 nachten op eigen gelegenheid in Jerusalem of Tel Aviv te verblijven.

Highlights Tour Israël / Jordanië

Groepsrondreis met vertrek op zondag, 12 dagen, gegarandeerd vertrek bij minimaal 2 deelnemers.
Internationale reis onder leiding van een Engels sprekende gids.
Een combinatie reis Israël Jordanië. één week Israël waarin u alle highlights ziet van Israël, zoals Jerusalem, de Dode Zee en het meer van Tiberias gevolgd door de highlights van Jordanië, deze zijn Jerash, Madaba, Mount Nebo en Petra. De reis omvat de grensovergang van Israël naar Jordanië en weer terug.  Een hele goede mogelijkheid als u beide landen Israël en Jordanë in  één vakantie wilt bezoeken. 


 Bekijk hier het programma en de prijzen