Vakantie /  Rondreis met chauffeur Jordanië incluisef Wadi Rum, Wereldwonder Petra, Kerak en Madaba

Rondreis met chauffeur Jordanië incluisef Wadi Rum, Wereldwonder Petra, Kerak en Madaba

Altijd al naar Jordanie gewild maar u wilt/kunt niet zelf rijden en u wilt niet in een groep reizen?  Dan zijn deze 2 individuele reizen onder leiding van een prive chauffeur de oplossing. 


Bezoek de mooiste plekken van Jordanie: Amman met de oude Citadel en het Romeinse theater, Jerash met de tempel van Artemis en de Cardo van Maximus. Kerak met zijn kruisvaarders kastelen. Hoogtepunt Petra met de Treasury en het amphitheater. Wadi Rum waar U onder de sterren hemel slaapt. En de Dode Zee waar U in kunt drijven. Al met al genoeg te zien en te doen tijdens deze mooie reis onder begeleiding van een prive chauffeur, dus U hoeft zelf niet te rijden. In wereldwonder Petra en in Jerash is ook een gids voor 2 uur inbegrepen.
Een reis waar u kunt genieten van de omgeving en waar u niet hoeft te letten op waar naar toe en hoe u moet rijden. Uw chauffeur weet de weg. 


 


 Archeologische ontdekking in Petra, Jordanië


 

Exclusieve Jordanië Tour met privé chauffeur

Rondreis met privé-chauffer, 10 dagen
Een unieke en zeer complete reis met privé chauffeur en tijdens de hele reis en Engels sprekende gids in Petra en Jerash. Entreegelden en halfpension zijn inbegrepen!


 


Vertrek: vrijdag met Royal Jordanian, Zondag met Transavia en dagelijks met Austrian Ailrines via Wenen, 



Bekijk hier het programma en de prijzen

Rondreis Jordanië met privé chauffeur

Rondreis met privé-chauffeur, 8 dagen
Ervaar de luxe van reizen met uw eigen privé chauffeur tegen een betaalbare prijs!


 


Vertrek: woens-, vrij, zater- en zondag met Royal Jordanian, Dins-, donder- en zondag met Transavia en dagelijks met Austrian Airlines via Wenen.


 



Bekijk hier het programma en de prijzen