Vakantie /  Highlightstour rondreis Israël met combinaties in Eilat en Tel Aviv

Highlightstour rondreis Israël met combinaties in Eilat en Tel Aviv

Highlightstour Israël;


Tijdens de Israël tour logeert u in Tel Aviv, Jerusalem en Tiberias. De rondreis Highlightstour Israël omvat de hoogtepunten van Israël, zoals Jerusalem, de Dode Zee met Massada, Betlehem, het Meer van Tiberias en Tel Aviv. Alle entreegelden zijn inclusief. U reist onder leiding van een Engelstalige gids. Enkele data zijn onder leiding van een Nederlandstalig gids. 


Veel combinaties mogelijk met onze Highlights Tour Israël
Wij zijn de specialisten en kennen de mogelijkheden die goed aansluiten bij de rondreizen. 


Combinaties: Onze Highlights tour Israël is uitstekend te combineren met andere mogelijkheden. Zo kunt u voorafgaand aan de tour alvast even acclimatiseren of misschien wilt u na afloop even lekker een weekje Tel Aviv. Dit is geheel op maat voor u samen te stellen in overleg met u.

Veel gekozen combinaties: Wij hebben ook alvast enkele veel gevraagde combinaties voor u uitgewerkt waarbij het vervoer tussen de onderdelen al inbegrepen en geregeld is. Zo kunt u onze Highlights tour Israël ook uitstekend combineren met  Eilat. Wilt u een vrije zondag of wat tijd voor en na de reis dan kunt u kiezen voor de Highlights Tour met vertrek op zaterdag (met vrije zondag)


Individueel programma op maat: De keuze is aan u, wilt u toch een geheel eigen programma neem dan per email contact op met info@oppenheim.nl of bel ons op voor een persoonlijk person to person gesprek hierover: 020-4042040.


Toch liever uitsluitend het basis groepsreis programma zonder verlenging klik hier
.

Highlights Tour Israël

Groepsrondreis met vertrek iedere zondag, 8 dagen, gegarandeerd vertrek bij minimaal 2 deelnemers.
Deze achtdaagse rondreis Israel is eigenlijk een eerste kennismaking met de vele unieke bezienswaardigheden van Israël en de grote diversiteit van het land. Jeruzalem, de Dode Zee, het meer van Tiberias zijn enkele hoogtepunten die u tijdens de rondreis bezoekt. Een ideale Israël vakantie


Deze reis is onder leiding van een Engelssprekende gids. Bekijk hier het programma en de prijzen

Highlights Tour met vertrek op zaterdag (vrije zondag)

Groepsreis Highlightstour Israël met 2 vrije zondagen, vertrek op zaterdag, 10 dagen
Gegarandeerd vertrek met deelname van 2 personen.
Voorafgaand aan de rondreis een vrije zondag, vervolgens de rondreis maken, waarin u de hoogtepunten van Israël ziet, en na afloop wederom weer een vrije zondag. Zo kunt u rustig beginnen en rustig eindigen.  


 Bekijk hier het programma en de prijzen

Highlights Tour Israël + Eilat

Onze mooie (groeps) rondreis + 7 dagen verlenging in Eilat.
Gegarandeerd vertrek bij deelname van 2 personen. 
Deze 15 daagse reis begint met de bekende Highlights tour door Israël. Daarna kunt U genieten van een zonnig verblijf in Eilat aan de Rode Zee. U vliegt vanuit Tel Aviv naar Eilat. Iedere zondag gegarandeerd vertrek en zeer compleet: inclusief alle excursies tijdens de rondreis. Een uitgelezen combinatie van een rondreis met een week rust, zo kan een vakantie in Israël ook zijn. Bekijk hier het programma en de prijzen